Brainy Bunch Nieuws

Brainy Bunch Nieuws inspireert jou om tijdens belangrijke bijeenkomsten te leren en innoveren met je team.

Vier maal per jaar verschijnt de Brainy Bunch nieuwsbrief met interessante artikelen, tips, exclusieve uitnodigingen en een overzicht van nieuwe afleveringen van Brainy Bunch TV. Schrijf je in!

Met het inschrijven stem je in met de privacyverklaring.

Adviesraad in beweging

Als je werkt aan systeemverandering heb je waarschijnlijk een raad van adviseurs. Beantwoord drie vragen en benut deze waardevolle bron optimaal.

Bekijk de video

Tip uit de tolkencabine

We bieden je een exclusief kijkje achter de schermen in hoe we voortdurend onze sessies verbeteren. Onze briljante tolk, Walaa, deelde een tip. Het is een oplossing waarmee je volgende meertalige evenement soepeler verloopt dan ooit tevoren.

Bekijk de video

ImpactFest 2023: Verkenning duurzaam zakelijk reisgedrag

Op ImpactFest 2023 bespraken professionals suggesties voor verduurzaming van zakelijk reisgedrag. Innovatie van online bijeenkomsten en macht overdragen aan lokale experts bieden kansen voor minder vliegen en het vergroten van effectiviteit.

Lees het artikel

Inclusieve online bijeenkomsten

De online omgeving biedt ongekende kansen voor het benutten van diversiteit in jouw groep. Organiseer inclusieve online bijeenkomsten met deze tips.

Bekijk de video

Ontmoet de tolken

Wat drijft tolken en hoe help je hen te excelleren? Organiseer online bijeenkomsten met meer resultaat met de inzichten uit deze aflevering van Brainy Bunch TV.

Bekijk de video

Drie valkuilen bij goed voorbereide sessies

Met drie kleine aanpassingen in je stijl van voorzitten kun je veel meer resultaat boeken. Lees hoe je valkuilen omzeilt en probeer het zelf in je volgende sessie.

Lees het artikel

Een gedurfd doel als basis

Met een specifiek en gedurfd doel organiseer je gemakkelijker een uitstekend evenement. Het levert je diepgang, minder keuzestress en gefocuste deelnemers op.

Lees het artikel

De magie van online vertaling op maat

Jij maakt je meertalige online workshops en trainingen betekenisvoller en plezieriger als je de vertaling afstemt op de behoeften van iedere deelnemer. Vergroot je impact.

Lees het artikel

Wat geeft je zo veel energie?

Een video-opname van een deelnemer die enthousiast uitlegt waarom de zojuist afgelopen bijeenkomst zo leuk was.

Bekijk de video

De online zaal lezen

Met de tips uit deze aflevering achterhaal jij wat je online publiek denkt. Het helpt je te innoveren en te komen tot een groepsgevoel.

Bekijk de video

Interactief netwerken met virtual reality

Duik in de wereld van avatars en speedboten en leer hoe je spontane interactie tot stand brengt tijdens jouw congressen, beurzen en jaarbijeenkomsten.

Bekijk de video

Kleine moeite, groot plezier

Als jij een klein beetje moeite doet hebben jij en je collega’s veel meer plezier tijdens je online overleg. In deze aflevering krijg je zes tips.

Bekijk de video

Unboxing the Proof

Leuke post! Na een uitgebreid assessment arriveerde het bewijs van certificering van de Internationale Associatie van Facilitators (IAF) uit Canada.

Bekijk de video

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Thank you for your upload