Next level online gespreksleiding

Jij kunt na de on-the-job training online workshops en events leiden waarin de deelnemers leren, innoveren en netwerken.

Maatwerk en on-the-job

Organiseer in 2021 hybride of online bijeenkomsten met engagement. Training op maat en on-the-job.

In company training

Jij en al je collega’s volgen vier trainingssessies van twee uur of de basistraining van drie keer twee uur.

Individuele coaching

Leer hoe je teams begeleidt voor strategieontwikkeling en zorgt voor een mindset van innovatie en resultaat.

Wat anderen zeggen

Op 1 oktober 2020 faciliteerde ik voor het eerst een interactieve online bijeenkomst Grip op Geld voor vrouwenopvangorganisaties. Ik vond het een uitdaging, omdat ik nooit eerder met Zoom had gewerkt en er gebruik zou worden gemaakt van breakoutsessies. Brainy Bunch heeft ons in een aantal sessies wegwijs gemaakt in het gebruik van Zoom en met ons besproken welke werkvormen passend waren voor de sessie. Deze werkvormen maakten de breakoutrooms heel inspirerend en de hele sessie kreeg daardoor een dynamisch karakter - de afwisseling kennis opdoen en kennis delen was daardoor mooi in balans. Ik kan de individuele training van Brainy Bunch dan ook erg aanbevelen!
Tamara Nanlohy
Projectleider financiele zelfredzaamheid in de vrouwenopvang - Moviera
Jobien, je hebt mijn projectteam en mij gecoacht bij het begeleiden van een belangrijke online werksessie. Jouw expertise, kritische vragen en strakke planning hebben geresulteerd in een leuke, leerzame en inspirerende bijeenkomst. Dankjewel daarvoor!
Jacqueline Engelen
Projectleider Werkplezier en Vitaliteit – Sociaal Werk Werkt!

Onze cases

Dynamisch en interactief

Volwassenen hebben verschillende leerstijlen. Sommige mensen leren meer door te voelen, anderen door abstract nadenken, observeren of doen. Onze werkvormen spelen afwisselend in op alle leerstijlen. Dat houdt je brein actief!

Inspirerende omgeving

Ons Strategy Lab is ingericht op on-site kennisoverdracht en voortbouwen op elkaars ideeën. Hier kun je ook terecht voor ‘in company’ trainingen en bijeenkomsten. De ruimte is flexibel in te delen. Het pand uit 1885 heeft een huiselijke sfeer.

Netwerk

Regelmatig organiseert Brainy Bunch bijeenkomsten voor oud-cursisten. Hierdoor verbeter je je skills en leer je andere mensen en organisaties kennen.

Ons

Ons Strategy Lab

Bas Hekking

De mogelijkheden bespreken?

Met het verzenden ga je akkoord met de privacyverklaring
Jobien Hekking

Laat je naam en telefoonnummer achter en Jobien belt je terug. Als je haar liever een appje stuurt, dan kan dat naar 0629207524.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven