Grote evenementen

Versterk de inhoudelijke focus en inspiratie tijdens jouw grote online event met advies, gespreksleiders, presentatie coaching, technische support en vertaling

Resultaatgericht

Bijeenkomsten kunnen veel effectiever –en leuker- zijn wanneer de juiste gesprekstechnieken tot nieuwe inzichten leiden en een heldere structuur geven aan visie- en besluitvorming.

Internationale oriëntatie

Brainy Bunch heeft ruime ervaring met internationale organisaties. Met tolken en technische steun kunnen alle deelnemers gelijkwaardig bijdragen en leren.

Onafhankelijkheid

Een neutrale procesbegeleider is voor alle partijen acceptabel. Deelnemers kunnen zich beter laten horen bij een voorzitter die zelf geen standpunt inneemt. Als inhoudelijk verantwoordelijke kun je beter meedenken als iemand anders zorgt dat de bijeenkomst gestructureerd verloopt.

Onze cases

Nationaal Platform Open Science

Advies en technische support

Voor het National Open Science Festival adviseerde Brainy Bunch over de technische opzet. Daarnaast ondersteunden tech hosts van Brainy Bunch de organisatoren van deelsessies en hielp een centrale helpdesk deelnemers met beeld- en geluidproblemen. 

Rutgers International

Advies, sprekerscoaching en technische support

Voor twee centrale sessies van een Global Youth Festival maakte Brainy Bunch procesontwerpen. Daarnaast coachten we gespreksleiders en sprekers, ondersteunden technische hosts de gespreksleiders in deelsessies en zorgde een helpdesk dat deelnemers met beeld- en geluidsproblemen snel weer meededen.

Rooted Impact

Tolken and tech hosting

voor een sessie over crisis management bood Brainy Bunch tolken, zodat deelnemers die geen Engels spraken gelijkwaardig konden deelnemen. Daarnaast verzorgden we de technische hosting.

Surf

Procesontwerp, gespreksleiding, technische support

Voor een werkconferentie voor een gecoördineerd nationaal Fair Data programma ontwierp Brainy Bunch een resultaatgericht proces. Daarnaast verzorgden we onafhankelijke gespreksleiding en technische support. 

Waar werk je aan?

Vertel ons over de bijeenkomst waar je aan werkt en dat je belangstelling hebt voor een offerte. Jobien neemt dan contact met je op voor een gesprek van maximaal 20 minuten om kennis te maken en jouw specifieke situatie te bespreken. Daarna adviseren we een weg voorwaarts met de offerte.

Voor een kennismakingsgesprek mail je naar: info@brainybunch.nl of text Jobien op +31629207524.

Jobien Hekking

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Thank you for your upload