Online Workshops

Betere kennisoverdracht en meer briljante ideeen in jouw online bijeenkomst? Bespaar tijd, verbind en inspireer.

Resultaatgericht

Bijeenkomsten kunnen  effectiever –en leuker- zijn wanneer de juiste gesprekstechnieken tot inzichten leiden en structuur bieden voor visie- en besluitvorming. Dit kan ook online!

Kennisoverdracht

Kennis is vaak verspreid over verschillende mensen in een organisatie. Een procesbegeleider verbindt hen met elkaar en maakt het zo makkelijker een vraagstuk op te lossen.

Nieuwe ideeen

Voor nieuwe inzichten moet een groep een vraagstuk van verschillende kanten bekijken  en het creatieve brein activeren. Daarna kunnen zij ideeen combineren en prioriteren. Tot slot spreken ze vervolgacties af.

Onze cases

Wat anderen zeggen

De eerste samenwerking, in de organisatie van een cliënten event, met Brainy Bunch is niet anders te formuleren als zeer goed of uitstekend. Alleen geeft dat woord toch niet goed genoeg weer hoe plezierig de sfeer was, hoe soepel alles ook technisch verliep en niet in de laatste plaats hoe groot de verbinding tussen de 60 deelnemers onderling ervaren is. 1,5 uur in goeie sfeer online met elkaar werken aan het thema netwerken vloog voorbij. Jobien verstaat haar vak, houdt de vaart én de inhoud beiden strak in de gaten en is een hele prettige samenwerker.
Kita Lebesque
Loopbaan Coach - Van Ede & Partners
I asked Brainy Bunch to chair online meetings for our international group of peace experts on the future strategy of our organisation. Jobien Hekking was impartial and made sure that meeting protocols were agreed to by all. In addition, she provided detailed agendas that structured the communication well. Jobien is fluent in Spanish and a delight to work with.
Maria Pia Devoto
Co-Chair – Control Arms Coalition

Waar werk je aan?

Vertel ons over de bijeenkomst waar je aan werkt en dat je belangstelling hebt voor een offerte. Jobien neemt dan contact met je op voor een gesprek van maximaal 20 minuten om kennis te maken en jouw specifieke situatie te bespreken. Daarna adviseren we een weg voorwaarts met de offerte.

Voor een kennismakingsgesprek mail je naar: info@brainybunch.nl of text Jobien op 06 29207524.

Jobien Hekking

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven