Ontmoet de tolken

Ieders stem is nodig

Op jouw internationale evenement spreekt misschien niet iedereen genoeg Engels om genuanceerd en vrij te spreken tijdens een presentatie, panel of in een breakout sessie. Toch is de stem van mensen die geen Engels beheersen essentieel voor het ontwikkelen van effectief beleid en realistische programma’s. 

Hoe help jij tolken te excelleren?

In de video hoor je Clara, een van de tolken, zeggen dat de belangrijkste voorwaarde is dat de deelnemers hun gedachten willen delen en nieuwsgierig zijn naar de ander. De setting hiervoor kun jij bieden. Als tolken zich daarbij kunnen voorbereiden, kennis gemaakt hebben met de voorzitter en tech host en de kans krijgen om van elke sessie te leren, dan vliegt de kwaliteit van de online vertaling omhoog. Jouw bijeenkomst heeft zo meer impact.

Ontmoet de tolken

Tolken zijn gewend hun persoonlijkheid weg te cijferen voor inclusieve evenementen. Ze blijven op de achtergrond en je hoort hun stemmen alleen als je afstemt op het tolkkanaal of als je ze tegenkomt in de breakout rooms. De afgelopen jaren hebben we samengewerkt met een aantal geweldige tolken en in deze aflevering van Brainy Bunch TV ontmoet je een aantal van hen. 

Kunnen we je helpen met jouw online workshops, met of zonder vertaling? Brainy Bunch heeft een team van ervaren gespreksleiders, technische ondersteuners, presentatie coaches en tolken. Neem contact op voor een verkennend gesprek.

De nieuwsbrief ontvangen?

Jobien Hekking

Vier maal per jaar verschijnt de Brainy Bunch nieuwsbrief met interessante artikelen, tips en een overzicht van nieuwe afleveringen. 

Schrijf je in en weet wat er speelt!

Met het inschrijven stem je in met de privacyverklaring.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Thank you for your upload