Brainy Bunch helpt je graag je slimme en geestige persoonlijkheid in te zetten om je collega’s resultaatgericht in gesprek te brengen over het jaarplan. 

Tien tegen een dat het oprecht betrekken van je collega’s bij de ontwikkeling van het jaarplan hen ook bewuster maakt van de inhoud van het uiteindelijke plan.

Een groter bewustzijn van de inhoud van het jaarplan stelt mensen in staat hun energie anders in te zetten. De bijeenkomsten die je organiseert maken zo dat de neuzen weer meer dezelfde kant op staan. Hierdoor maken jullie samen meer verschil. 

 

Brainy Bunch biedt je een gratis mini-cursus om een dijk van een jaarplan te ontwikkelen. Elke dag ontvang je per email een nieuwe les. Deze lees je op een moment dat het jou uitkomt.

Allereerst ontvang je een mail met algemene tips. Daarna volgen drie berichten met heldere stappenplannen en advies voor het leiden van een grote bijeenkomst, een lessons learned sessie en een SWOT. Dit zijn de meest voorkomende typen bijeenkomsten voor Jaarplannen.

Je bent van harte welkom om je aan te melden.

De nieuwsbrief ontvangen?

Jobien Hekking

Vier maal per jaar verschijnt de Brainy Bunch nieuwsbrief met interessante artikelen, tips en een overzicht van nieuwe afleveringen. 

Schrijf je in en weet wat er speelt!

Met het inschrijven stem je in met de privacyverklaring.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Thank you for your upload