Wat geeft je zoveel energie?

In oktober 2021 verzorgde Brainy Bunch een internationale workshop voor 70 jonge, groene ondernemers en activisten. Ze praatten onderling over waarom zij hun werk belangrijk vinden en over factoren en voorwaarden voor hun succes. 

Zij koppelden dit gelijktijdig terug in de plenaire chat en sprekers reflecteerden hierop. Daarnaast konden de deelnemers in gesprek met de experts en financiers waar zij de meeste belangstelling voor hadden.

Deelnemers schreven na afloop van een online workshop in een enquete dat het leren kennen van ‘new people’ voor hen een belangrijke opbrengst was.

In deze aflevering van Brainy Bunch TV hoor je een deelnemer uitleggen wat voor haar werkte om nieuwe mensen te leren kennen.

Zij gaf enthousiaste feedback terwijl de opname nog liep: ‘Ik heb nog nooit zo veel energie uit een online sessie gehaald.’

Op de vraag wat dan precies zo veel energie gaf antwoordde ze:

  • Een-op-een met andere mensen kletsen. Je kunt zo beter bijdragen aan de discussie.

  • Je roteert en leert dus verschillende mensen echt kennen. Ik heb wel tien nieuwe mensen leren kennen.

  • De vragen die we moesten bespreken waren heel erg goed voor het starten van het gesprek, en brachten je op het niveau dat je persoonlijk contact maakt.

Kunnen we je helpen met jouw online workshops, met of zonder vertaling? Brainy Bunch heeft een team van ervaren gespreksleiders, technische ondersteuners, presentatie coaches en tolken. Neem contact op voor een verkennend gesprek.

Kunnen we je helpen met jouw online sessies? Brainy Bunch heeft een team van ervaren gespreksleiders, technische ondersteuners, presentatie coaches en tolken. Neem contact op voor een verkennend gesprek.

De nieuwsbrief ontvangen?

Jobien Hekking

Vier maal per jaar verschijnt de Brainy Bunch nieuwsbrief met interessante artikelen, tips en een overzicht van nieuwe afleveringen. 

Schrijf je in en weet wat er speelt!

Met het inschrijven stem je in met de privacyverklaring.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Thank you for your upload