Je wilt graag met je team zo veel mogelijk bereiken op jouw terrein. Je kunt een groter verschil maken als je je bijeenkomsten beter benut. Goed geleide bijeenkomsten kunnen de aanwezige kennis en ervaring sneller ontsluiten en samenwerking  versterken.

Reguliere bijeenkomsten kun je het beste zelf leiden en je kunt hiervoor bij Brainy Bunch inspiratie opdoen. Voor complexere trajecten, waar wat op het spel staat, bereik je meer resultaat als je een externe gespreksleider inzet.

In dit videobetoog hoor je drie belangrijke argumenten.

Extern begeleide bijeenkomsten resulteren ten eerste in relevante kennisuitwisseling en voortbouwen op elkaars ideeën. Dit komt door een gestructureerde benadering van de vraagstelling, grotere resultaatgerichtheid en werkvormen die de denkkracht en ervaring van alle aanwezigen benutten.

Ten tweede kunnen leidinggevenden en inhoudelijk verantwoordelijken kunnen zich op de inhoud focussen bij externe begeleiding. Dit is efficiënt en maakt het mogelijk conflicten te benutten.

Ten derde hebben overheden, net als het bedrijfsleven, baat bij het stimuleren en benutten van groepsenergie en innovatieve productontwikkeling.

De nieuwsbrief ontvangen?

Jobien Hekking

Vier maal per jaar verschijnt de Brainy Bunch nieuwsbrief met interessante artikelen, tips en een overzicht van nieuwe afleveringen. 

Schrijf je in en weet wat er speelt!

Met het inschrijven stem je in met de privacyverklaring.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Thank you for your upload