2020 is een jaar met vele mogelijkheden. Als jij en je collega’s het meeste willen halen uit de bijeenkomsten die je voor dit najaar hebt gepland hebt en je wil kennismaken met nieuwe werkvormen, volg dan de workshop van 90 minuten die Brainy Bunch op verzoek verzorgt.

De workshop levert jou inzicht op in wat de doelstellingen zijn van je bijeenkomsten in het najaar. Het kan heel goed zijn dat jouw deelnemers en organisatie eigenlijk iets anders uit de sessies willen halen dan wat je oorspronkelijk bedacht had. Het is heel belangrijk dat je daar nu stil bij staat en die mogelijkheid biedt Brainy Bunch je graag. 

Verder maak je tijdens de workshop kennis met liberating structures als manier om interactie tijdens online bijeenkomsten tot stand te brengen. En je leert welk type bijeenkomsten er zoal zijn en wat dat betekent voor jou als gespreksleider.

In de Brainy Bunch nieuwsbrief staan regelmatig uitnodigingen voor workshops die Brainy Bunch speciaal voor abonnees organiseert, met daarin de links waarmee je je kunt aanmelden. Sta je nog niet op onze verzendlijst? Schrijf je in.

De nieuwsbrief ontvangen?

Jobien Hekking

Vier maal per jaar verschijnt de Brainy Bunch nieuwsbrief met interessante artikelen, exclusieve uitnodigingen en een overzicht van nieuwe afleveringen. 

Met het inschrijven stem je in met de privacyverklaring.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Thank you for your upload