Als je goede online bijeenkomsten wilt leiden voor tien personen of meer, dan ben je bij Brainy Bunch TV aan het juiste adres voor inspiratie. 

Op het Zoom platform kun je tijdens een online bijeenkomst in subgroepjes op een gegeven onderwerp snel de diepte in. In deze aflevering krijg je een aantal tips waardoor je zelf deze breakout room techniek beter in de vingers krijgt. 

Je krijgt een volledig stappenplan als je je inschrijft op de nieuwsbrief. Dan krijg je ook een technische gids voor je deelnemers, zodat zij goed voorbereid aan je sessie starten.

Daarnaast krijg je in deze aflevering een mooi aanbod om met je team te ervaren wat je allemaal met breakout rooms kunt. 

Fragment uit het Brainy Bunch stappenplan voor hosts:

Als je met je team wilt ervaren wat mogelijk is met break-out rooms in Zoom of software als WebEx of MS Teams, neem dan contact op met Brainy Bunch voor een proefsessie. Het tarief hiervoor is 185 euro ex BTW. 

Hiervoor krijg je:

  • Een intake
  • We leiden samen met jou een regulier teamoverleg
  • Een evaluerend gesprek

Meer weten, of een afspraak maken? Stuur een mail met je telefoonnummer en een voorstel voor een tijdstip naar jobien@brainybunch.nl. Dan bellen we je terug.

De nieuwsbrief ontvangen?

Jobien Hekking

Vier maal per jaar verschijnt de Brainy Bunch nieuwsbrief met interessante artikelen, tips en een overzicht van nieuwe afleveringen. 

Schrijf je in en weet wat er speelt!

Met het inschrijven stem je in met de privacyverklaring.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Thank you for your upload