Inhoud laten landen

Verbinding voor inhoud

Als het gaat om online evenementen, horen we vaak het bekende gezegde “verbinding vóór inhoud”. Het betekent dat je boodschap alleen overkomt als de ander actief luistert, als je contact hebt. Twee even belangrijke concepten verdienen meer aandacht.

Focus voor verbinding

Mensen kunnen alleen met je verbonden zijn als ze hun e-mails niet beantwoorden of andere dingen doen tijdens je online evenement. Het is belangrijk om volledig in het moment te zijn om een echte band op te bouwen. En het vereist zowel van jou als spreker als van de deelnemers mindfulness en betrokkenheid.

Voorbereiding voor focus

Voorbereiding voor focus betekent dat je alles moet plannen, organiseren en klaarmaken voor de focus en interactie tijdens het online event. Dit betekent scripten, zorgen voor hoogwaardige technische hosting en ondersteuning, deelnemers, sprekers en tolken voorbereiden en er alles aan doen om een soepele ervaring voor alle betrokkenen te garanderen.

Dus hier is de flow: Voorbereiding leidt tot focus, wat leidt tot verbinding en uiteindelijk is het daar waar de inhoud echt schittert.

Kunnen we je helpen met jouw online workshops, met of zonder vertaling? Brainy Bunch heeft een team van ervaren gespreksleiders, technische ondersteuners, presentatie coaches en tolken. Neem contact op voor een verkennend gesprek.

Als jij wilt ervaren hoe je online bijeenkomsten effectief kunt openen, dan ben je van harte welkom bij de interactieve workshop die Brainy Bunch op woensdag 24 januari 2024 van 15.00-16.00 uur organiseert voor Nederlandstalige nieuwsbrief abonnees. Inloggen kan vanaf 14.50. Je kunt je nu inschrijven

De nieuwsbrief ontvangen?

Jobien Hekking

Vier maal per jaar verschijnt de Brainy Bunch nieuwsbrief met interessante artikelen, tips en een overzicht van nieuwe afleveringen. 

Schrijf je in en weet wat er speelt!

Met het inschrijven stem je in met de privacyverklaring.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Thank you for your upload