Online meetings met impact

Brainy Bunch leidt sinds 2018 interactieve online bijeenkomsten, workshops en events. Ons team biedt een online ruimte en gespreksstructuur zodat jullie als groep netwerken, leren en innoveren. Hiermee dragen we bij aan het oplossen van pittige, maatschappelijke vraagstukken.

Vertel me meer!

Interactie tussen 300 personen?

Advies, gespreksleiding, presentatie coaching, technische support en vertaling voor jullie online conferentie.

Online workshop nodig?

Procesontwerp, gespreksleiding en technische support voor meer interactie en resultaat op jullie doelstellingen.

On-the-Job Training

Ontwerp en leid zelf interactieve evenementen zodat deelnemers samen meer resultaat boeken.

Zij gingen u voor

Hoe we werken

Snel tot de kern

Samen met onze klanten en experts ontwikkelen we doelgerichte oplossingen voor een veilige en welvarende toekomst. Professionele begeleiding en follow-up van sessies die gericht zijn op kennisuitwisseling en voortbouwen op elkaars ideeen levert tijdswinst op en betere resultaten die alle deelnemers dragen. 

Onafhankelijk

Een neutrale procesbegeleider is voor alle partijen acceptabel. De groepsleden kunnen zich beter laten horen bij een onafhankelijke begeleider die geen vooringenomen standpunt heeft. Als inhoudelijk verantwoordelijke kun je beter meedenken als iemand anders zorgt dat strategie ontwikkeling plezierig en gestructureerd verloopt. 

 

Organisatiesensitief

Gevestigd in de Hofstad op een steenworp afstand van (semi-)overheden en het Design Kwartier hebben wij als geen ander kennis van het ontsluiten van innovatie en creativiteit binnen een complexe bestuurlijke realiteit.

Wat anderen zeggen

Veel dank aan Brainy Bunch voor de professionele en inspirerende begeleiding van onze online workshop!
Henrieke van Diermen
Projectleider – Arbeidsmarkttafel Jeugd
I asked Brainy Bunch to chair online meetings for our international group of peace experts on the future strategy of our organisation. Jobien Hekking was impartial and made sure that meeting protocols were agreed to by all. In addition, she provided detailed agendas that structured the communication well. Jobien is fluent in Spanish and a delight to work with.
Maria Pia Devoto
Co-Chair - Control Arms Coalition

Onze ruimte

Ons kantoor aan huis is ingericht als Strategy Lab. De ruimte is flexibel in te delen, heeft een Samsung Frame TV, flip overs en prikborden. Het Strategy Lab heeft een eigen keuken en tuin. Eten en drinken kunnen wij geheel naar jullie wensen verzorgen.

Bas Hekking

Onze lokatie

De 1e Sweelinckstraat 28 ligt halverwege tussen Den Haag Centraal en het strand. 

Wat speelt in jouw gedachten?

Met het verzenden ga je akkoord met de privacyverklaring
Jobien Hekking

Laat je naam en telefoonnummer achter en Jobien belt je terug. Als je haar liever een appje stuurt, dan kan dat naar 0629207524.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Thank you for your upload