Penny Pullan over virtueel leiderschap
In dit interview inspireert Dr Penny Pullan je om het beste te halen uit je virtuele werk en teams. Ze vertelt over virtueel leiderschap na 9/11 en haar nieuwe boek.

‘Het risico is dat mensen vastgeroest raken in hoe ze samenwerkten tijdens de eerste weken van de lockdowns.’ Zo vat Penny Pullan de uitdaging samen waar leiders van virtuele en hybride teams nu voor staan.

In 2016 schreef ze het uitstekende boek ‘Virtual Leadership – Practical Strategies for Getting the Best Out of Virtual Work en Virtual Teams’. Inmiddels is het een bestseller. 

In het interview vertelt ze je hoe het was om na 11 September 2001 plotseling en overwacht volledig over te gaan op virtueel werken. 

Ze gaat in op het belang van een gelijk speelveld voor collega’s die op kantoor werken en zij die dat niet kunnen doen. Het omgaan met conflict en samenbrengen van tegengestelde belangen komen ook aan bod. 

Penny Pullan doet suggesties voor online teamvorming als je nieuw bent in de groep en geeft do’s en don’ts bij het starten met projectmatig werken.

Je krijgt in deze aflevering van Brainy Bunch TV ook tips over hoe je minder vermoeid raakt tijdens virtuele samenwerking. Penny Pullan biedt inzichten voor blijvend effectief virtueel en hybride leiderschap.

Als jij wilt ervaren hoe je interactieve online bijeenkomsten kunt leiden, reserveer dan 11 december 2020 in je agenda. Van 10 tot 11 uur organiseert Brainy Bunch een gratis workshop voor nieuwsbrief abonnees. De inschrijflink verschijnt in de nieuwsbrief van begin december.

De nieuwsbrief ontvangen?

Jobien Hekking

Vier maal per jaar verschijnt de Brainy Bunch nieuwsbrief met interessante artikelen, tips en een overzicht van nieuwe afleveringen. 

Schrijf je in en weet wat er speelt!

Met het inschrijven stem je in met de privacyverklaring.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven