Interview Penny Pullan

‘Het risico is dat mensen vastgeroest raken in hoe ze samenwerkten tijdens de eerste weken van de lockdowns.’ Zo vat Penny Pullan de uitdaging samen waar leiders van virtuele en hybride teams nu voor staan.

In 2016 schreef ze het uitstekende boek ‘Virtual Leadership – Practical Strategies for Getting the Best Out of Virtual Work en Virtual Teams’. Inmiddels is het een bestseller. 

In het interview vertelt ze je hoe het was om na 11 September 2001 plotseling en overwacht volledig over te gaan op virtueel werken. 

Ze gaat in op het belang van een gelijk speelveld voor collega’s die op kantoor werken en zij die dat niet kunnen doen. Het omgaan met conflict en samenbrengen van tegengestelde belangen komen ook aan bod. 

Penny Pullan doet suggesties voor online teamvorming als je nieuw bent in de groep en geeft do’s en don’ts bij het starten met projectmatig werken.

Je krijgt in deze aflevering van Brainy Bunch TV ook tips over hoe je minder vermoeid raakt tijdens virtuele samenwerking. Penny Pullan biedt inzichten voor blijvend effectief virtueel en hybride leiderschap.

Kunnen we je helpen met jouw online workshops, met of zonder vertaling? Brainy Bunch heeft een team van ervaren gespreksleiders, technische ondersteuners, presentatie coaches en tolken. Neem contact op voor een verkennend gesprek.

Als jij wilt ervaren hoe je online bijeenkomsten effectief kunt openen, dan ben je van harte welkom bij de interactieve workshop die Brainy Bunch op dinsdag 27 juni 2023 van 15.00-16.00 uur organiseert voor Nederlandstalige nieuwsbrief abonnees. Inloggen kan vanaf 14.50. Je kunt je nu inschrijven

De nieuwsbrief ontvangen?

Jobien Hekking

Vier maal per jaar verschijnt de Brainy Bunch nieuwsbrief met interessante artikelen, tips en een overzicht van nieuwe afleveringen. 

Schrijf je in en weet wat er speelt!

Met het inschrijven stem je in met de privacyverklaring.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Thank you for your upload