Brainy Bunch respecteert jouw privacy en zet zich in voor een veilige behandeling van jouw informatie. Deze privacy verklaring geeft jou inzicht in hoe Brainy Bunch omgaat met je persoonsgegevens.

Brainy Bunch is een handelsnaam van het organisatie en adviesbureau van Jobien Hekking. Bij de Kamer van Koophandel is Brainy Bunch terug te vinden onder KvK-nummer 70376859.

Als je belangstelling hebt voor een opleiding, begeleiding of het gebruiken van het Strategy Lab hebben we je persoonsgegevens nodig voor de communicatie rondom de training, (deel-)projectmanagement of bijeenkomsten. Brainy Bunch wil je graag een zo persoonlijk mogelijk aanbod doen, je inschrijving goed verwerken, de facturering verzorgen, logistieke informatie delen en eventuele wijzigingen kunnen doorgeven, trainings-/workshopmateriaal en informatie sturen, reviews vragen, nieuwsbrieven sturen en je uitnodigen voor bijeenkomsten.

Hiervoor verwerken we de volgende persoonsgegevens

  • Naam
  •  Adresgegevens
  •  Telefoon- en/of emailgegevens
  • Bedrijfsnaam
  • Betaalgegevens
  • IP-adres
  • Website bezoekersgedrag via Google Analytics
  • Aangevraagde services/producten 
  • Technische informatie als browser, besturingssystemen en internet service providers.
  • Afhankelijk van de adressering van de factuur gebruiken we ook de naam, adresgegevens, telefoon en/of emailgegevens van je werkgever. 

Je gegevens worden binnen de EU opgeslagen op onze server die in een datacenter staat. Brainy Bunch geeft je gegevens niet door aan derden voor commerciële doeleinden.

Ieder jaar in december houdt Brainy Bunch een grote schoonmaak in het contactenbestand en worden de persoonsgegevens van oud-deelnemers die geen uitnodigingen en informatie voor het alumninetwerk en strategienetwerk meer ontvangen van de server van Brainy Bunch verwijderd. Als je daar prijs op stelt verwijdert Brainy Bunch je gegevens eerder dan december, namelijk zodra je daar om vraagt.

Wil je weten welke persoonsgegevens Brainy Bunch van je heeft, of deze laten aanpassen of wissen? Laat het weten op privacy@brainybunch.nl en we verzorgen het. Verder heb je altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven