Wat doen we met de bijeenkomsten in het najaar?
Doe mee aan de gratis workshop en krijg inzicht in gewijzigde doelstellingen van je seminars, netwerkbijeenkomsten en dialogen.

2020 is een jaar met vele mogelijkheden. Als jij het meeste wilt halen uit de bijeenkomsten die je voor dit najaar hebt gepland, doe dan mee aan de workshop die Brainy Bunch op 5 juni van 14-15 uur

organiseert voor abonnees op de Brainy Bunch nieuwsbrief.

De workshop levert jou inzicht op in wat de doelstellingen zijn van je bijeenkomsten in het najaar. Het kan heel goed zijn dat jouw deelnemers en organisatie eigenlijk iets anders uit de sessies willen halen dan wat je oorspronkelijk bedacht had. Het is heel belangrijk dat je daar nu stil bij staat en die mogelijkheid biedt Brainy Bunch je graag. 

Inschrijving opent op 1 juni 2020. Dan verschijnt de nieuwe Brainy Bunch nieuwsbrief, met daarin een link waarmee je je kunt aanmelden. Sta je nog niet op onze verzendlijst? Schrijf je in.

De nieuwsbrief ontvangen?

Jobien Hekking

Vier maal per jaar verschijnt de Brainy Bunch nieuwsbrief met interessante artikelen, exclusieve uitnodigingen en een overzicht van nieuwe afleveringen. 

Met het inschrijven stem je in met de privacyverklaring.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven