Brainy Bunch TV

Brainy Bunch TV inspireert jou om tijdens belangrijke bijeenkomsten te leren en innoveren met je team.

Vier maal per jaar verschijnt de Brainy Bunch nieuwsbrief met interessante artikelen, tips, exclusieve uitnodigingen en een overzicht van nieuwe afleveringen. Schrijf je in!

Met het inschrijven stem je in met de privacyverklaring.

De online zaal lezen

Met de tips uit deze aflevering achterhaal jij wat je online publiek denkt. Het helpt je te innoveren en te komen tot een groepsgevoel.

Bekijk de video

Wat geeft je zo veel energie?

Een video-opname van een deelnemer die enthousiast uitlegt waarom de zojuist afgelopen bijeenkomst zo leuk was.

Bekijk de video

Interactief netwerken met virtual reality

Duik in de wereld van avatars en speedboten en leer hoe je spontane interactie tot stand brengt tijdens jouw congressen, beurzen en jaarbijeenkomsten.

Bekijk de video

Penny Pullan over effectief virtueel leiderschap

In dit interview inspireert Dr Penny Pullan je om het beste te halen uit je virtuele werk en teams. Waaronder: Hoe zorg je dat thuis- en kantoorwerkers goed samenwerken?

Bekijk de video

Anderhalve meter sessies

Maatregelen als afstand houden blijven cruciaal om het coronavirus onder controle te houden. Hoe doe je dat tijdens je on-site teamsessie? Lees tien tips.

Bekijk de video

Kleine moeite, groot plezier

Als jij een klein beetje moeite doet hebben jij en je collega’s veel meer plezier tijdens je online overleg. In deze aflevering krijg je zes tips.

Bekijk de video

Comfortabel online overleg

In deze educatieve video krijg je vier tips waarmee jij zelf een comfortabele, virtuele ruimte neerzet voor je team en vijf werkvormen voor waardevolle interactie tijdens videoconferenties.

Bekijk de video

Virtueel overleg – De meest gemaakte fout

In deze video krijg je advies over wat je moet doen voordat je besluit over het uitstellen, cancellen of virtueel houden van een overleg met je team of externen.

Bekijk de video

Jacquelijn Baerwaldt over zacht werken

In dit interview vertelt Jacquelijn Baerwaldt over wat zacht werken jou en je team kan opleveren. Zij geeft je ook tips voor effectievere bijeenkomsten.

Bekijk de video

Unboxing the Proof

Leuke post! Na een uitgebreid assessment arriveerde het bewijs van certificering van de Internationale Associatie van Facilitators (IAF) uit Canada.

Bekijk de video

Leren en innoveren voor resultaat

Externe gespreksleiding van complexe bijeenkomsten is een must voor overheden die meer resultaat willen boeken. In dit videobetoog hoor je de drie belangrijkste argumenten.

Bekijk de video

Lerende organisaties, lerende teams

In deze boekbespreking leer je wat de vijf disciplines zijn voor lerende organisaties, hoe de leercyclus van teams eruit ziet en wat het verschil is tussen diepte-leren en leren op het terrein van actie.

Bekijk de video

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven