Brainy Bunch TV

Brainy Bunch TV inspireert jou om tijdens belangrijke bijeenkomsten te leren en innoveren met je team.

Vier maal per jaar verschijnt de Brainy Bunch nieuwsbrief met interessante artikelen, tips en een overzicht van nieuwe afleveringen. Schrijf je in!

Met het inschrijven stem je in met de privacyverklaring.

Comfortabel online overleg

In deze educatieve video krijg je vier tips waarmee jij zelf een comfortabele, virtuele ruimte neerzet voor je team en vijf werkvormen voor waardevolle interactie tijdens videoconferenties.

Bekijk de video

Hoe doe je dat met die break out rooms?

Tijdens virtuele bijeenkomsten kun je met subgroepjes iedereen mee laten doen en snel meters maken op de inhoud. Leer meer over hoe je Zoom hiervoor technisch inricht en ontvang een mooi aanbod in deze aflevering.

Bekijk de video

Leren en innoveren voor resultaat

Externe gespreksleiding van complexe bijeenkomsten is een must voor overheden die meer resultaat willen boeken. In dit videobetoog hoor je de drie belangrijkste argumenten.

Bekijk de video

Lerende organisaties, lerende teams

In deze boekbespreking leer je wat de vijf disciplines zijn voor lerende organisaties, hoe de leercyclus van teams eruit ziet en wat het verschil is tussen diepte-leren en leren op het terrein van actie.

Bekijk de video

Jacquelijn Baerwaldt over zacht werken

In dit interview vertelt Jacquelijn Baerwaldt over wat zacht werken jou en je team kan opleveren. Zij geeft je ook tips voor effectievere bijeenkomsten.

Bekijk de video

Jaarplanbijeenkomsten leiden

Coordineer jij het jaarplantraject? Ontdek hoe je een vernieuwende aanpak ontwikkelt waar je hele team voor gaat. Brainy Bunch vertelt over onze gratis e-mail cursus met tips en tricks. 

Bekijk de video

Unboxing the Proof

Leuke post! Na een uitgebreid assessment ontving Jobien Hekking, de founder van Brainy Bunch, het bewijs van certificering van de Internationale Associatie van Facilitators (IAF) uit Canada.

Bekijk de video

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven